+31 183 507020 |   info@wics.nl | Helpdesk
+31 183 507020 |   info@wics.nl | Helpdesk

WICS heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in diverse branches.

Branches

Logistieke Dienstverlening

Logistieke Dienstverlening wordt steeds fijnmaziger: orders worden kleiner en specifieker voor elke klant. Daarnaast worden van logistieke dienstverleners e-Fulfilment diensten gevraagd. WICS heeft voor zowel B2C als B2B logistiek een geschikt Warehouse Management Systeem.

Lees meer op de Logistieke Dienstverlening branchepagina.

e-Fulfilment

Betrouwbare e-Fulfilment is wereldwijd een must voor webshops. Daarvoor is het belangrijk om een flexibel Warehouse Management Systeem te hebben, dat automatisch e-Fulfilment ondersteunt en wanneer dat nodig is, ook alle invullingen van Multichannel distributiestrategieën en dynamische bezorgmogelijkheden kan beheren. Hiervoor heeft WICS speciale e-Fulfilment software ontwikkeld.

Lees meer op de e-Fulfilment branchepagina.

Koel & Vries

Goederen moeten in de Koel- en Vries branche zo optimaal mogelijk opgeslagen om het energieverlies te beperken. Middels RF-terminals, Voice-terminals en/of papieren bonnen worden de processen door het WICS WMS aangestuurd. Ook biedt WICS in deze branche een automatisch magazijn aan, dat bestand is tegen de temperaturen in deze branche. 

Lees meer op de Koel & Vries branchepagina.

Handel & Productie

Productieprocessen worden steeds gecompliceerder. Tegelijkertijd wilt u snel op klantvragen kunnen inspelen en kosten reduceren. Mechanisatie in combinatie met automatisering kan bijdragen aan de stroomlijning van uw productieproces, gefaciliteerd door de software van WICS. 

Lees meer op de Handel & Productie branchepagina.

Retail

Een efficiënt voorraadbeheer en korte levertijden zijn van groot belang. Ook optimale informatie en transparantie over de status van het proces is, real time, essentieel. WICS biedt hierin diverse software oplossingen die u kunnen ondersteunen in dit gehele proces.

Lees meer op de Retail branchepagina.

Referenties

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Over WICS

WICS Logistics is een Nederlands software bedrijf, dat een totaaloplossing voor het automatiseren van logistieke processen biedt.

Contact

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  + 31 183 507020
 Havenstraat 32
     4251 BC Werkendam
   

Neem contact op