+31 183 507020 |   info@wics.nl | Helpdesk
+31 183 507020 |   info@wics.nl | Helpdesk

WICS presenteert kennissessie op de WMS-dag 2016!

WMS dag 2016 met lichtgrijs

WICS Logistics presenteert dit jaar een kennissessie op de WMS-dag. Samen met Directeur Carel Kral van Triple A Logistics wordt gesproken over “de nieuwe logistiek”. Triple A Logistics verzorgt de logistiek voor een aantal vooraanstaande Nederlandse kledingmerken. Hij vertelt over de rol van het WMS binnen de verschillende stromen als B2B en B2C van zijn onderneming en zijn visie op de toekomst: “Van B2B naar B2C naar Multichannel... en wat komt er daarna?”

De nieuwe rol van de logistiek

Aanvullend daarop zal Fred van den Boogaard van WICS een presentatie houden over de nieuwe rol van het WMS: Logistiek verandert continu. Waar voorheen de focus op het afhandelen van de order werd gelegd, is het nu tijd om de klant centraal te stellen. Logistiek wordt een marketinginstrument. Dat vergt samenwerking binnen de gehele keten. Fabrikanten, leveranciers, groothandels, retailers en logistiek dienstverleners delen de voorraad. De klant heeft een behoefte en de rol van de logistiek is deze vervullen.

Waarom zou een retail webshop nee moeten verkopen, als het product in haar winkels nog ruimschoots aanwezig is? Waarom zou een groothandel zijn leverancier of zelfs de fabrikant niet rechtstreeks kunnen laten leveren als een product niet meer voorradig is? Dat is de nieuwe rol van WMS: Logistiek houdt niet meer op bij de muren van het magazijn, we brengen voorraad in de cloud!

Schrijf u gratis in!

WICS is te vinden op standnummer 12. Inschrijven kan gratis via deze link.

In de onderstaande video met onze visie vertellen we al even over de "voorraad in de cloud". Zien wij u op 12 april op de WMS-dag?

 

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Referenties

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Over WICS

WICS Logistics is een Nederlands softwarebedrijf, dat al sinds 1990 innovatieve logistieke software ontwikkelt en implementeert.

Contact

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  + 31 183 507020
 Havenstraat 32
     4251 BC Werkendam
   

Neem contact op

x

Schrijf je nu in voor onze
maandelijkse nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van WICS!

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en we zorgen ervoor dat de persoonlijke informatie die u aan ons doorgeeft vertrouwelijk wordt behandeld.