WICS WELPP

Om je in deze wereld optimaal te ondersteunen ontwikkelde WICS WELPP: 100% SaaS magazijnsoftware voor webshops en Fulfilment partijen

WICS - Warehouse Management System - magazijn

Over WICS WELPP

Dé allernieuwste magazijn software WELPP ontwikkeld vanuit de visie van ervaren WMS consultants en programmeurs. Een 100% SaaS slimme en gebruikersvriendelijke magazijnsoftware.

WICS WELPP is uitermate geschikt voor bedrijven en organisaties die de eerste stappen zetten naar verdere automatisering van hun logistieke processen. WICS WELPP is met name geschikt voor groeiende organisaties die beschikken over eigen voorraadbeheer en die de stap zetten naar automatisering van hun logistieke processen.

Juist WICS WELPP is handig voor die bedrijven die op groei gericht zijn. WICS WELPP is als geen ander geschikt om mee te groeien met de logistieke organisatie. WICS WELPP heeft uitgebreide functionaliteiten die een prachtige basis vormen voor het automatiseren van magazijnen en de logistieke inrichtingen. Als op termijn de eigen organisatie geleidelijk doorgroeit en de automatisering moet zich daar op aanpassen, dan is de overstap naar het uitgebreide WICS WMS een vanzelfsprekende vervolgstap. Het voordeel is dat je al gewend bent met het werken met WICS waardoor de implementatie naar WICS WMS eenvoudig gezet kan worden.

Onze oplossingen zijn in elke branche toepasbaar, onze mensen denken vanuit uw logistieke benadering

WICS - Warehouse Management System - E-commerce retail
Modulair
WICS - Warehouse Management System - Maatwerkgericht retail
Maatwerkgericht
WICS - Warehouse Management System - E-Fullfillment retail
E-fullfillment
WICS - Warehouse Management System - Hybride
E-Commerce

WICS mensen zijn ervaren, denken vanuit uw logistieke processen en zetten tools in die uw organisatie volledig automatiseert en optimaliseert.

Trots om voor te werken

Een WMS is nooit ‘uitontwikkeld’. De markt verandert, het bedrijf verandert en het WMS verandert mee. We blijven dan ook samen met onze klanten op zoek naar innovatieve logistieke oplossingen.

Trots om te werken voor

Een WMS is nooit ‘uitontwikkeld’. De markt verandert, het bedrijf verandert en het WMS verandert mee. We blijven dan ook samen met onze klanten op zoek naar innovatieve logistieke oplossingen.

Section 1
Section 2
Section 3
Section 4