WICS
oplossingen

Modulaire logistieke software oplossingen eventueel aangevuld met maatwerk voor alle branches

WICS - Warehouse Management System - Warehouse locaties

Krachtige software oplossingen

WICS behoort tot werelds slimste logistieke software systemen. Ons bedrijf heeft zich jarenlang doorontwikkeld op zowel technisch, software en innovatief vlak, alsook op het gebied van logistieke knowhow. Dat laatste kenmerkt zich door ervaren mensen die dagelijks werken aan het optimaliseren van talrijke logistieke processen. Samen met onze mensen en onze klanten blijven wij doorontwikkelen en werken aan steeds efficiëntere en slimmere logistieke software oplossingen. Of dat nu een webportaal is, onze eigen WMS modulaire systemen WICS of WELPP of koppelingen met externe applicaties. Elke klantwens pakken wij aan, zodat we ook elke logistieke wens bij onze klanten kunnen realiseren. Ons doel is dat u zich volledig kunt concentreren op de activiteiten die voor u van belang zijn. Dat doen wij voor talrijke ondernemingen die logistiek, voorraadhoudend van groot tot klein, van traditionele tot e-commerce organisaties. 

Voor elke klantvraag een oplossing

WICS kan u helpen met B2C en B2B oplossingen. Zowel grote als kleine orders kunnen wij voor u automatiseren. Heeft u behoefte aan e-fullfillment? Geen probleem, wij regelen het graag voor u. Zo hebben wij voor u speciale automatiseringsoplossingen die het e-fullfillment proces volledig ondersteunen. Wij doen dat voor alle branches, van productie, koel & vries, retail tot en met e-commerce webshops. Wij denken graag vanuit efficiënt voorraadbeheer, korte levertijden en prettige en overzichtelijke besturing van uw processen.
 
Heeft u een specifieke vraag of wilt u weten of wij ervaring hebben in uw branche? Of u zoekt een oplossing maar heeft nog niet het juiste antwoord gevonden? Laat het ons weten, wij staan u graag uitgebreid te woord. Wij vertellen u graag over ervaringen en mogelijkheden die onze oplossingen uw organisatie kunnen bieden.
WICS - Warehouse Management System

Enkele koppelingen mogelijk met WICS

Dit zijn enkele e-commerce platforms waarmee onze software mee te koppelen is. 

WICS - Warehouse Management System - Magento
WICS - Warehouse Management System - Lightspeed
WICS - Warehouse Management System - WooCommerce
WICS - Warehouse Management System - Shopify
WICS - Warehouse Management System - Shopware
WICS - Warehouse Management System - Mijn webwinkel

WICS zorgt voor geautomatiseerde oplossingen die volledig passen bij uw organisatie.

Trots om voor te werken

Een WMS is nooit ‘uitontwikkeld’. De markt verandert, het bedrijf verandert en het WMS verandert mee. We blijven dan ook samen met onze klanten continu op zoek naar innovatieve logistieke oplossingen.

Trots om te werken voor

Een WMS is nooit ‘uitontwikkeld’. De markt verandert, het bedrijf verandert en het WMS verandert mee. We blijven dan ook samen met onze klanten op zoek naar innovatieve logistieke oplossingen.

WICS WMS is deels ontwikkeld in Progress
WICS | Oplossingen | Progress PrimaryLogo
Section 1
Section 2
Section 3
Section 4
Section 5
Section 6
Laatste section