VIDEO: Hoe verloopt de samenwerking van WICS & Indicium bij de klant?

In 2012 ging Verhoek Europe, logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van lengtegoederen waaronder distributie van rollen vloerbedekking, in zee met zowel WICS als Indicium. Verhoek is één van de vele gezamenlijke klanten waarbij WICS het Warehouse Management Systeem levert en Indicium de RF scanners, (mobiele) printers en het draadloos netwerk. Logistiek Manager Jan Meuleman vertelt over deze samenwerking.
Gepubliceerd op

“Een dynamisch bedrijf waar altijd wat gebeurt”

Ab Jenema is Business Consultant bij WICS en is in die rol het aanspreekpunt bij Verhoek. Over het bedrijf uit Genemuiden zegt hij: “Verhoek is een dynamisch bedrijf waar altijd wat gebeurt. De ideeën die ze hebben leggen ze bij ons neer en wij vinden het hartstikke leuk om daarop in te spelen en mee te denken.” Bij Indicium is Dennis Wols verantwoordelijk voor de ontwikkelingen binnen Verhoek: “Wij hebben de ervaring op het gebied van mobile computing, dus wij weten precies wat een klant wel en niet wil. Aan de hand daarvan proberen wij het pakket zo compleet mogelijk te maken.”

Driehoek Verhoek - WICS - Indicium

Waarom Jan Meuleman voor de combinatie WICS en Indicium koos? “We hebben gekozen voor een WMS van WICS, vanwege de configureerbaarheid. Daarnaast hebben we direct bij de aanschaf van WICS, Indicium als partner erbij gehaald voor het inregelen van de apparatuur. Die driehoek is bij ons gewoon heel goed gevallen.” Ten slotte geeft de Logistiek Manager aan: “Het WMS zorgt ervoor dat de handelingssnelheid omhoog gaat. Daarnaast zit datgene in de vrachtauto wat er ook in hoort te zitten.”

Wij bedanken Verhoek Europe voor hun enthousiaste medewerking aan de video. Meer weten over WICS? Klik hier om contact op te nemen met ons.