Eerste klant live met WICS-Mijnwebwinkel plugin

Eerste klant live met WICS-Mijnwebwinkel plugin

Deze week is door WICS de Mijnwebwinkel plugin gelanceerd. Vanuit een aantal logistiek dienstverleners ontstond de vraag of het WICS Enterprise WMS met het Mijnwebwinkel systeem gekoppeld kon worden. Om dit te realiseren is er door een externe ontwikkelpartij de laatste weken hard gewerkt aan een plugin. Deze ontwikkelpartij verzorgde eerder al de koppeling met Magento 2. De Mijnwebwinkel plugin is nu voor het eerst ingezet bij een e-Fulfilment klant van WICS. Nu de eerste klant live is, gaat WICS de plugin verder uitrollen.

WICS - Warehouse Management System - Mijnwebwinkel
Gepubliceerd op

Wat houdt de koppeling in?

In eerste instantie zijn de orders en voorraad gekoppeld. Dat wil zeggen dat de orders realtime doorgestuurd worden naar WICS Enterprise. Via een zogenaamde tussenlaag komen de orders dan in het Warehouse Management Systeem. Niet geslaagde orders kunnen opnieuw worden aangeboden. Ook wordt de voorraad tussen Mijnwebwinkel en het WICS WMS automatisch gesynchroniseerd.

WICS zorgt daardoor voor de meest actuele voorraadstanden in de webshop. De Track & Trace codes worden nog niet teruggekoppeld. Hiervoor reiken de technische mogelijkheden (API) van Mijnwebwinkel op dit moment nog niet ver genoeg. We houden uiteraard in de gaten of hier ontwikkelingen in plaatsvinden.

Livegang

De Mijnwebwinkel plugin is inmiddels gelanceerd bij een klant van de gerenommeerde e-Fulfilment partij DAVO Fulfilment Services. DAVO verzorgt sinds 2002 de logistiek voor een groot aantal webshops en is al jarenlang klant van WICS.

WELPP

De Mijnwebwinkel koppeling is tevens beschikbaar voor WELPP, de nieuwste SaaS magazijnsoftware. Dit is een nieuw product van WICS en is een ‘light’ variant op het grotere WICS Enterprise.

Meer weten over de Mijnwebwinkel plugin of over één van onze producten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.