Succesvolle editie ICT & Logistiek beurs

Succesvolle editie ICT & Logistiek beurs

Inmiddels is de ICT & Logistiek beurs van 2017 alweer een week achter de rug. Graag willen wij al onze bezoekers bedanken. Ook dit jaar hebben we veel bestaande en nieuwe relaties gesproken. Al voor het derde jaar op een rij deelde WICS een stand samen met (hardware) partner Indicium.

WICS - Warehouse Management System - ICT Logistiek
Gepubliceerd op

Minimagazijn

Door het jarenlange partnership van Indicium en WICS sluit de hardware van de leverancier uit Barendrecht naadloos aan op het Warehouse Management Systeem van WICS. Om dat te laten zien is een minimagazijn opgezet, waar het volledige orderproces getoond werd met de software van WICS en de RF scanners / printers van Indicium.

Sfeerimpressie beurs

Primeur video Verhoek Europe

WICS en Indicium werken al jaren samen voor een groot aantal klanten. Hierbij levert WICS het Warehouse Management Systeem en Indicium de hardware, zoals RF scanners, heftruck terminals en mobiele netwerken. Voor de beurs is een video opgenomen met een gezamenlijke klant. Op de beurs was deze video, met logistiek dienstverlener Verhoek Europe, voor het eerst zien. Hierin vertelt de Logistiek Manager Jan Meuleman over de samenwerking met zowel WICS áls Indicium.

ICT & Logistiek 2018

Volgend jaar staan WICS en Indicium voor de vierde maal samen op de beurs. We hopen u volgend jaar (wederom) te mogen verwelkomen op onze stand bij de ICT & Logistiek beurs 2018!

Bent u geïnteresseerd in de software van WICS? Neem contact met ons op.