Vernieuwde WICS software enthousiast ontvangen op logistieke beurzen

Vernieuwde WICS software enthousiast ontvangen op logistieke beurzen

Alweer een week geleden werden de beurzen Transport & Logistics én ICT & Logistiek afgesloten. Een interessante logistieke uitdaging, want beide beurzen vonden tegelijk plaats. WICS presenteerde voor het eerst haar vernieuwde look & feel van het WICS Enterprise WMS. We hebben naast veel nieuwe relaties, ook een groot aantal bestaande klanten mogen ontvangen voor (onder andere) deze primeur. Graag willen wij alle bezoekers bedanken voor hun interesse in de vernieuwde WICS software en de positieve reacties hierop.

WICS - Warehouse Management System - Beurzen 2018
Gepubliceerd op

Voorbereiding met onze klanten

Om de demonstratie van de vernieuwde WICS software zo realistisch mogelijk te kunnen geven, hadden we de hulp van onze klanten ingeschakeld. Van Kruizinga.nl, totaalleverancier van opslag- en transportmiddelen, kregen we de beschikking over een orderpickkar en verzamelbakjes voor beide beurzen. Deze wordt vaak gebruikt om te wavepicken. De artikelen werden geregeld door A Little Lovely Company, een bedrijf in originele en kleurrijke producten voor de kinderkamer. Onze klant Drukwerkdeal.nl verzorgde de nieuwe flyers. 

ICT & Logistiek 2018

Het was voor het vierde jaar op rij dat WICS een stand deelde met (hardware) partner Indicium op de ICT & Logistieke beurs, zoals elk jaar gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. Door het jarenlange partnership tussen Indicium en WICS sluit de hardware van de leverancier uit Barendrecht naadloos aan op het Warehouse Management Systeem van WICS. Voor het eerst werden, naast de nieuwe WICS NextGen software, ook de nieuwe scanner schermen getoond. Dit is een schil over de huidige (zwart met groene) character based schermen. Deze user interface is door Indicium en WICS gemaakt en geeft ‘een moderne touch aan het magazijn’. De schil kan over bestaande scanners worden geplaatst, maar het maakt het ook eenvoudiger om de nieuwe touch (Android) scanners te bedienen. Ook op de Transport & Logistics beurs in Ahoy werden hier demo’s mee gegeven.

Transport & Logistics 2018

Na een aantal jaren van afwezigheid, was WICS weer present op de Transport & Logistics beurs. Een kleinere vakbeurs in Ahoy Rotterdam, maar ook daar mochten we een hoop klanten en geïnteresseerden ontmoeten. Deze volgende editie zal plaatsvinden in 2020, waar WICS wellicht wederom bij is.

Vernieuwde look & feel WICS NextGen

Dan de software zelf: Uiteraard delen we hier graag een aantal screenshots. Het thema kan worden aangepast naar andere kleurstijlen en de dashboardafbeelding kan tevens naar eigen wens worden ingericht.

Video Verhoek Europe

WICS en Indicium werken al jaren samen voor een groot aantal klanten. Vorig jaar is een video opgenomen met logistiek dienstverlener Verhoek Europe. Deze video werd getoond op de beurs. Hierin vertelt de Logistiek Manager van het bedrijf uit Genemuiden, Jan Meuleman, over de samenwerking met zowel WICS áls Indicium.

ICT & Logistiek 2019

Volgend jaar staan WICS en Indicium voor de vijfde maal samen op de beurs. We hopen u volgend jaar (wederom) te mogen verwelkomen op onze stand bij de ICT & Logistiek beurs op 5, 6 en 7 november 2019!

Bent u geïnteresseerd hoe WICS u kan ondersteunen in het verder optimaliseren van de logistiek? Neem contact met ons op.