WICS aanwezig op de ICT & Logistiek beurs 2019

WICS aanwezig op de ICT & Logistiek beurs 2019

Al jaren is WICS te vinden op de ICT& Logistiek beurs in Jaarbeurs Utrecht en ook in 2019 zijn we er weer erbij! Samen met onze partner Indicium die voor veel WICS klanten hardware levert, zijn we te bezoeken op stand D104 in Hal 1.

WICS - Warehouse Management System - ICT Logistiek 2019
Gepubliceerd op

Over ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Dit jaar vindt ICT & Logistiek plaats op 5, 6 en 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht met als thema Smart Warehousing. Het evenement vindt tevens gelijktijdig plaats met Logistica 2019. Met een ICT & Logistiek ticket heeft u toegang tot beide events. 

Thema 2019: Smart Warehousing

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.