WICS aanwezig op WMS-dag 2018

WICS aanwezig op WMS-dag 2018

Al meer dan 20 jaar is de WMS-dag hét kennisevenement voor warehouse-, supply chain- logistiek- en ICT managers die hun kennis over WMS willen verrijken. Daarnaast is de WMS-dag ook interessant voor iedereen die magazijn(gerelateerde) processen wil optimaliseren. WICS is ook dit jaar weer op de WMS-dag aanwezig.

WICS - Warehouse Management System - WMS dag
Gepubliceerd op

Thema

Het belang van betrouwbare data kan nauwelijks worden overschat. Maar blind staren op cijfermatige analyses is net zo gevaarlijk als vertrouwen op een goed buikgevoel. De komende WMS-dag op 21 maart gaat over het belang van data en de manier waarop we logistieke processen in een snel tempo ‘verdigitaliseren’ tegen de achtergrond van belangrijke trends als IoT (Internet of Things), big data en blockchain. Het gevaar dreigt dat daardoor belangrijke aspecten in het vernieuwingsproces even terzijde worden geschoven, zoals de human factor. Systemen als WMS zijn een belangrijk tool en tevens een bron van belangwekkende data. Daar goed mee om gaan is het thema van de WMS-dag. Behalve inspirerende sessies over toepassing van technologie biedt het programma volop ruimte voor verhalen uit de praktijk van ervaren WMS gebruikers.

Medewerkers van Bavaria, Coolblue, Wehkamp, KLM en 140 anderen hebben zich al ingeschreven voor de WMS-dag. Schrijf u nu ook gratis in.

Overige onderwerpen

  • Hoe selecteer je een WMS?
  • Welke pakketten zijn er en wat zijn de functionele verschillen?
  • Wat zijn de valkuilen bij het implementeren van een WMS?
  • WMS online en andere trends
  • Magazijnprocessen continu verbeteren met WMS
  • De rol van WMS binnen e-commerce
  • Optimaal benutten van alle mogelijkheden binnen WMS
Zien wij u op 21 maart?