WICS met het WELPP WMS op de Webwinkel Vakdagen

WICS met het WELPP WMS op de Webwinkel Vakdagen

Na een aantal jaar van afwezigheid is WICS Logistics dit jaar weer van de partij op de Webwinkel Vakdagen. Op de beurs wordt WELPP gepresenteerd: het nieuwe, 100% standaard (SaaS) cloud Warehouse Management Systeem voor middelgrote webshops en e-Fulfilment partijen.

WICS - Warehouse Management System - Webwinkel vakdagen
Gepubliceerd op

Over WELPP

WICS Logistics staat vooral bekend om haar product WICS Enterprise, dat al jaren gebruikt wordt door een groot aantal gerenommeerde webshops en e-Fulfilment partijen in Nederland. Met het WELPP WMS wil WICS Logistics ook de middelgrote partijen aanspreken die E-commerce logistiek verzorgen. Nu de pilot succesvol afgerond is, rolt het softwarebedrijf dit product nu verder uit onder de doelgroep.

Enkele screenshots om een impressie te krijgen van WELPP:

WICS | WELPP

De beurs vindt plaats op 24 en 25 januari 2017. Op standnummer 250 kunt u langskomen voor een kop koffie en een demonstratie van WELPP! Registreer je nu gratis via deze link.

Over de Webwinkel Vakdagen

Voor de twaalfde keer vindt in 2018 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden om meer rendement uit jouw online activiteiten te halen ben je bij de Webwinkel Vakdagen aan het juiste adres. Na 11 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 11.176, volgt in 2018 een nieuwe editie boordevol interessante sprekers, relevante thema’s en vele exposanten.

Bent u geïnteresseerd in de WMS software van WELPP? Ga voor meer informatie naar de website van WELPP of neem direct contact met ons op.