WICS met vernieuwde software op de ICT & Logistiek beurs 2018

WICS met vernieuwde software op de ICT & Logistiek beurs 2018

Zoals ieder jaar, staat WICS ook dit jaar weer op de ICT & Logistiek beurs. Samen met onze hardware partner Indicium, zijn we te bezoeken op stand D062 in Hal 1. Op de beurs laten we voor het eerst onze vernieuwde WICS Nextgen software zien!

WICS - Warehouse Management System - ICT Logistiek 2018
Gepubliceerd op

Over ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u dé (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de Logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain.

Met uw ICT & Logistiek ticket heeft u toegang tot beursvloer en alle seminars. Dit jaar vindt ICT & Logistiek plaats op 7 en 8 november in de Jaarbeurs (Hal 1) in Utrecht met als thema ‘Connected Logistics’. De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Thema 2018: ‘Connected Logistics’

Supply chains, logistieke processen, bestaan uit schakels die er met elkaar voor zorgen dat goederenstromen efficiënt en effectief hun weg vinden. Daarmee is ‘Connected Logistics’ eigenlijk niets nieuws. En tegelijkertijd juist wel. Want de digitale transformatie die gaande is, biedt ongekende mogelijkheden om de noodzakelijke verbindingen tussen leveranciers en afnemers, mensen en systemen en systemen zelf te realiseren en optimaliseren. ‘Connected Logistics’ geeft de juiste tools en toepassingen. Data leidt tot inzichten, processen kunnen versnellen, ketens optimaliseren, en nieuwe modellen ontstaan.

Wat laat WICS zien?

De afgelopen tijd is hard gewerkt aan de nieuwe User Interface (UI) van het WICS WMS. De gerenommeerde WICS software met een modernere look & feel en volledig web based. Daarmee is het systeem direct benaderbaar vanuit de cloud. Kom langs en ontdek de nieuwste ontwikkelingen. Als u via WICS registreert voor 31 oktober, maakt u bovendien kans op VIP-tickets! Naast de ICT & Logistiek beurs, is WICS dit jaar ook gelijktijdig aanwezig op Transport & Logistics (6, 7 en 8 november). Uiteraard kunt u ons ook daar ontmoeten.