WICS op de ICT & Logistiek beurs 2017

WICS op de ICT & Logistiek beurs 2017

Ook dit jaar staat WICS weer op de ICT & Logistiek beurs in Jaarbeurs Utrecht. Samen met onze hardware partner Indicium, zijn we te bezoeken op stand C043 in Hal 3.

WICS - Warehouse Management System - ICT Logistiek beurs 2017
Gepubliceerd op

Over ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Dit jaar vindt ICT & Logistiek plaats op 28, 29 en 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht met als thema Digital Supply Chains. Dit jaar gelijktijdig met Logistica 2017.

“Via de banner onderaan kunt u zich gratis registreren voor de beurs.”

Thema 2017: Digital Supply Chains

We leven in een tijd waarin alles steeds sneller gaat. Technologie en automatisering worden steeds belangrijker in de logistiek en alles wat gedigitaliseerd kan worden, wordt gedigitaliseerd. Er komt steeds meer data vrij die kan worden ingezet in het optimaliseren van de logistiek en supply chain, ofwel ketenverbetering. De keten wordt meer verbonden, intelligenter, schaalbaarder en sneller dan de traditionele logistiek en supply chain: Digital Supply Chains.

VIP tickets

Registratie met kans op VIP tickets was mogelijk tot 10 november en is daarmee helaas voorbij. U kunt wel nog steeds gratis registeren via onderstaande banner.