WICS wederom aanwezig op de Webwinkel Vakdagen!

WICS wederom aanwezig op de Webwinkel Vakdagen!

Vorig jaar was WICS na een aantal jaar van afwezigheid weer aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. Voornamelijk voor de promotie van WELPP, het WMS voor startende logistiek dienstverleners en webshops, maar ook spraken we veel relaties over het geavanceerde WICS WMS. Na deze succesvolle editie zijn we ook dit jaar weer te bezoeken, op standnummer 272.

WICS - Warehouse Management System - Webwinkel vakdagen
Gepubliceerd op

Over de Webwinkel Vakdagen

Voor de 14e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2020. Na 13 succesvolle edities en een recordaantal bezoekers van 12.715, volgt in 2020 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. Op de beursvloer vind je namelijk ruim 280 exposanten terug die e-commerce oplossingen bieden binnen diverse thema’s, waaronder dus ook logistieke software-oplossingen.

Kom langs bij WICS!

Samen met het bedrijf Fairboost is een professionele stand gerealiseerd. Hier laten we zowel de vernieuwde WICS software zien als het WELPP pakket, allemaal in de nieuwe huisstijl en tevens komt onze pay-off ‘meer dan logistieke software’  terug. Meld je gratis aan en bespreek je logistieke uitdagingen onder het genot van een kop koffie!