Logique B.V. binnen 2 weken LIVE met het WICS WMS

De implementatie van een WMS kan snel gaan. Lees hier hoe Logique nu helemaal klaar is voor de toekomst.

Gepubliceerd op

Logique

Logique is een jong bedrijf waar het menselijk kapitaal voorop staat. Mensen laten groeien en ontwikkelen zit in ons DNA met als gevolg dat ons bedrijf enorm aan het groeien is. Met een pakketdienst gespecialiseerd in vreemde formaten rijden wij dagelijks door heel Nederland en België.

Nadat wij van één van onze opdrachtgevers de vraag kregen of wij ook pakketten in vreemde formaten konden handelen, zijn wij hiermee aan de slag gegaan. Deze pakketten passen niet makkelijk in een standaard proces en dat geldt in principe ook voor de op- en overslag. Doordat wij enorm investeren in onze mensen, kunnen wij de juiste mensen op de juiste plek zetten. De vraag naar onze diensten is dermate groot aan het worden dat wij hebben gekozen om ook te investeren in een flexibel WMS wat met ons mee gaat groeien.

Record implementatie

Via onze TMS leverancier Mendrix zijn wij in contact gekomen met WICS. Het WMS moest namelijk eenvoudig te koppelen zijn met ons TMS pakket. Daarnaast was het ook belangrijk dat het WMS schaalbaar is en overweg kan met de pakketten in vreemde formaten. Na de kennismaking met WICS was het duidelijk dat hun WMS zeer goed aansluit op onze eisen en wensen.

Logique is binnen een recordtijd van 2 weken LIVE gegaan met het WICS Warehouse Management System. Beide partijen hebben hiervoor keihard gewerkt, met resultaat! We zijn ongelofelijk blij met de hulp en steun die wij vanuit WICS hebben gekregen. Door WICS is zowel procesmatig als pragmatisch meegedacht om ook echt binnen dit korte tijdsbestek LIVE te kunnen. Dit is één van de voordelen van WICS. Naast het WMS, krijg je er ook een hele bak ervaring bij. Zoals de slogan ook zegt; ‘méér dan logistieke software’.

Klaar voor de toekomst

Onze opdrachtgevers kunnen nu het hele logistieke proces bij ons onderbrengen zonder dat er een andere partij tussen komt. Korte lijnen, duidelijke en snelle communicatie! De opdrachtgever heeft hierdoor het gevoel dat ze zelf de regie hebben over dit heel belangrijke proces. WICS is op dit moment bezig het klanten portaal verder uit te breiden waardoor onze opdrachtgevers nog meer inzicht hebben.

We zijn ontzettend trots dat onze diensten voor zich spreken. We zijn net gestart en nog zonder het maken van reclame weten nieuwe opdrachtgevers ons te vinden. Met enorm veel enthousiasme kijken we er naar uit deze allemaal te implementeren.