Klantcases uitgevoerd door WICS

Ervaren logistieke professionals met een scherp oog voor logistieke oplossingen.
Logique is een jong bedrijf waar het menselijk kapitaal voorop staat. Mensen laten groeien en ontwikkelen zit in ons DNA met als gevolg dat ons bedrijf enorm aan het groeien is.
Vishengels en andere spullen om te vissen zijn sinds de uitbraak van corona niet aan te slepen. Raven Hengelsport kent dan ook een explosieve groei in het aantal orders.
Ook Pieter Pot, “Retail Rookie of the Year”, is gebruik gaan maken van het WMS van WICS.
Oegema Transport, een internationaal transportbedrijf uit Dedemsvaart, ging in 2018 de samenwerking aan met zowel WICS als Indicium.
Begin 2016 werd logistiek dienstverlener LEF klant bij WICS. Bart Koster runt het bedrijf samen met echtgenote Claudia.
G3M, dat staat voor Grafisch & MultiMedia Management, startte in 2010 met de drie huidige eigenaren: Dick van Eerden, Rob Franken en Martijn Stikkelman...
Webwinkel Topgeschenken, het moederbedrijf van het bekende Topbloemen, implementeert de komende maanden het Warehouse Management Systeem van WICS.
In 2012 ging Verhoek Europe, logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van lengtegoederen waaronder distributie van rollen vloerbedekking, in zee met zowel WICS als Indicium.
CustomConcepts, een e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde printproducten, zal in de komende weken het Warehouse Management Systeem van WICS implementeren.
Temashop, gevestigd in Fredericia, is marktleider in Denemarken op het gebied van themakleding. Sinds vorig jaar wordt er tevens een winkel / showroom geëxploiteerd...
Logistiek dienstverlener Hoekstra uit Sneek gaat de komende weken het Warehouse Management Systeem van WICS implementeren.
Gamp ebiz is een e-Fulfilment dienstverlener, gestart vanuit een eigen webshop in 2010. Gamp is een synoniem voor paraplu en zo de naam staat symbool voor een ‘paraplu van webshops’.